Ondernemend Onderwijs

  • Ondernemende studenten

  • Ondernemende docenten

  • Ondernemend Onderwijs

Ondernemerschap

Ik ben er van overtuigd dat je ondernemend gedrag niet vroeg genoeg kunt leren. Niet om perse ondernemer te worden , maar wel om voorbereid te zijn op een toekomst die van je vraagt dat je kansen ziet en benut en flexibel kunt inspelen op de steeds sneller veranderende wereld.

Daarom doceer ik ondernemerschap in het Hoger Onderwijs en ben ik verbonden als docent aan de HAN en Saxion. Ik laat studenten kennismaken met ondernemen en ze hun eigen ondernemende competenties ontdekken en ontwikkelen. Ik inspireer, daag uit en coach studenten in het ontwikkelen van hun ondernemerschap.

Ondernemend Onderwijs vraagt om ondernemende docenten. Zij zijn idealiter het rolmodel voor studenten die ondernemend gedrag willen ontwikkelen en willen leren ondernemen.

Ik ontwikkel programma’s voor HBO docenten en verzorg trainingen zodat docenten zelf aan de slag kunnen met ondernemend onderwijs in hun les, curriculum of opleiding.

Marco Rodenburg